MUSICALS

Wij gingen naar de schoolvoorstelling van de musical

Donderdag 21 december om 14:00 in de Stadsschouwburg Antwerpen

 met 3 - 4 - 5 - 6 BK + 3 - 4 - 5 STWE + 3 - 4 VV

Minutenlang staande ovatie bij de prèmiere van de spektakelmusical Mozart!

Musical Grease

03/03/2016 om 14.00 uur

Stadsschouwburg Antwerpen

download

info PDF

document

 

Grease is the word! Music Hall en Stage Entertainment Nederland brengen dè hitmusical terug naar de theaters in Vlaanderen! 

Met Vlaamse topcast! 

Matthew Michel en Helle Vanderheyden verlangen hopeloos naar elkaar als Danny en Sandy. Jo Hens, bekend van Familie, zal in de huid kruipen van de coole Kenickie en Charlotte Campion speelt de rol van de ruige Rizzo. 

 

Ontdek deze "all time favourite" musical met klassiekers als ‘You’re The One That I Want’, ‘Sandy’ en ‘Hopelessly Devoted To You’ die in ieders muzikale geheugen gegrift staan. In deze versie van Grease zijn alle hits op een zeer mooie manier vertaald naar het Nederlands. 

Grease vertelt het verhaal over tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen; de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt uiteraard voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Dan verandert Sandy van een schoolmeisje in een sexy vamp… 

De musical werd in 1978 verfilmd met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen. Een hitfilm die wereldwijd door miljoenen is bekeken en tot op de dag van vandaag populair is. De hitsongs van Grease behoren tot de best verkochte platen aller tijden. 

Grease is THE ONE THAT YOU WANT